0-6.jpg

Slavnostní otevření Street Pho

28.6.2019

11. června bylo slavnostně otevřeno bistro Street Pho s vietnamskou kuchyní od našich nových nájemců. Milovníci vietnamské kuchyně mohli ochutnat tradiční polévku Pho, salát Bun Bo Nam Bo, Chiken Satay s rýží nebo například vepřový bůček na grilu Bun Cha. Hosté měli navíc možnost za dohledu profesionálních kuchařů připravit si tradiční vietnamské závitky.

    Zahájení se zúčastnila řada znamých osobností, mezi něž patřili moderátorka a bloggerka Nikol Moravcová, moderátor Petr Vojnar, herec Václav Šanda, zpěvák Michael Foret, herečka a modelka Barbora Mottlová, Muž roku 2016 a trenér Josef Kůrka, zpěvák Radek Gipsy Banga, herečka Patricie Solaříková, Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková a mnozí další.

    Restaurace se nachází ve vyhledávané pražské čtvrti Karlín v novostavbě Karolina Plazza na adrese Sokolovská 57/100 pouhých 200 metrů od metra Křižíkova.

Používáme k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

Více informací & nastavení