2023_01_23_30629-HDR.JPG
2023_01_23_30671-HDR.JPG
2023_01_23_30657-HDR.JPG
2023_01_23_30651-HDR.JPG
2023_01_23_30643-HDR.JPG
Nábytek v ceně
Exkluzív
Bez provize

Byt 3+kk, 76 m2

Praha 5 — Zličín
Číslo objektu488207PRONÁJEM (facility)
Dispozice
3+kk
Plocha
76 m²
Balkón ano
Cena 28.500 
Prodejní stav objektuvolný
Lokalita Praha 5 - Zličín
Metro
B - Zličín
Oddělení pronájmu
Oddělení pronájmu
VESSAN Facility

Info

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) moderní, útulný byt o dispozici 3+kk, nacházející se v bytovém komplexu Metropole Zličín v prestižní lokalitě v Praze 5 - Zličín.

 

V Metropole Zličín vzniklo 131 bytových jednotek s vysokými standardy vnitřního zařízení. Celý objekt působí velmi atraktivně a útulně, nachází se v blízkosti centra a zároveň nabízí harmonické podmínky pro bydlení v blízkosti přírody. Rezidence umožňuje nerušenou relaxaci a klid. Bytový komplex je zabezpečen kamerovým systémem.

 

Krásný byt 3+kk o celkové výměře 76,2 m2 se nachází v 2. NP a náleží k němu balkon. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou značkovou nadstandardní vestavěnou kuchyňskou linkou včetně kvalitních spotřebičů, dvě ložnice. Koupelna má vanu a pračku, WC je samostatné. Předsíň nabízí instalovanou šatní skříň (dostatek úložných prostor).

 

Byt se pronajímá zařízený.

Byt je volný k pronájmu ihned. Je vhodný pro toho, kdo hledá klidné a tiché bydlení v centru města, kde je vše blízko a na dosah.

 

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Volný od31.8.2024
Typ vlastnictvíosobní
Podlaží / Celkem podlaží2. NP
Specifikum objektus balkonem
Vybavenano
Poplatky 5367,- Kč + záloha na elektřinu 
Konstrukce budovymonolit, cihla
Stav budovyv dobrém stavu
Stav objektůdobrý
Energetická třídaB
Přednosti objektu
Krásný výhled
Krásný výhled
Lukrativní lokalita
Lukrativní lokalita
Rezidenční čtvrť
Rezidenční čtvrť

Lokalita

Přímo v areálu Metropole Zličín se nachází obrovské fitness centrum a saunový svět, takže zde najdete také dostatek sportovního využití. Posezení a procházky v přírodě si můžete vychutnat v nedalekém parku Na Prameništi v docházkové vzdálenosti cca 5 minut. Pošta, banka a další úřady se nacházejí v dojezdové vzdálenosti cca 5 minut autem. Mateřská škola a základní škola v Nedašovské ulici je 5 minut autem, ve stejné vzdálenosti se v Nedašovské ulici nalézá také zdravotní středisko. Projekt se nachází blízko autobusové zastávky, ke které dojdete za cca 5 minut a železniční stanice Praha- Zličín, kam se dostanete autem za cca 9 minut. Územím Zličína prochází Pražský okruh, na který najedete za cca 9 minut a zde můžete vjet na dálnici D5 do Plzně. Do centra Prahy dojedete za asi 20 minut.

200 metrů
do zastávky MHD
20 minut
do centra
500 metrů
do parku

Zajímavá místa v okolí

Jump park Zličín
Jump park Zličín
sport
Stanice Zličín
Stanice Zličín
metro
OC Metropole Zličín
OC Metropole Zličín
obchodní centrum
Sportovní hala Zličín
Sportovní hala Zličín
sport
Vlaková stanice Praha - Zličín
Vlaková stanice Praha - Zličín
stanice

Správa VESSAN Facility - bydlete bez starostí

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

Poptávka
Prohlídka
Smlouva
Platba
Předání klíčů

Používáme k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

Více informací & nastavení