DSC_0614-HDR.jpg
DSC_0629-HDR.jpg
DSC_0621.jpg
DSC_0619.jpg
DSC_0623-HDR.jpg
K nastěhování
Exkluzív
Bez provize
Lukrativní nabídka

Byt 1+kk, 32 m2

Praha 9 — Vysočany
Číslo objektu1018401PRONÁJEM (facility)
Dispozice
1+kk
Plocha
32 m²
Cena 17.000 
Prodejní stav objektuvolný
Lokalita Praha 9 - Vysočany
Metro
B - Kolbenova, B - Vysočanská
Minut od centra 15 min.
Oddělení pronájmu
Oddělení pronájmu
VESSAN Facility

Info

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový byt o dispozici 1+kk, nacházející se v nově vybudovaném komplexu Čtvrť Emila Kolbena v prestižní lokalitě - Praha 9 - Vysočany.

Nový byt 1+kk o celkové výměře 32 m2 se nachází v 4. NP a náleží k němu sklep. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou značkovou nadstandardní vestavěnou kuchyňskou linkou Hanák včetně kvalitních spotřebičů. Koupelna má vanu, pračku a je spojená s WC.

Předsíň nabízí instalovanou šatní skříň (dostatek úložných prostor). V bytě je položena plovoucí laminátová podlaha, předností jsou též kvalitní plastová okna a bezpečnostní dveře. Byt se pronajímá částečně zařízen.

 

Je vhodný pro toho, kdo hledá klidné a tiché bydlení v centru města, kde je vše blízko a na dosah.Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 

Volný od31.7.2024
Typ vlastnictvíosobní
Podlaží / Celkem podlaží4. NP
Sklep ano
Vybavenčástečně
Poplatky 3 775,- Kč + záloha na elektřinu
Konstrukce budovymonolit, cihla
Stav budovynovostavba
Stav objektůnovostavba
Energetická třídaB
Přednosti objektu
Nízkoenergetický dům
Nízkoenergetický dům
Pohodlné dopravní spojení
Pohodlné dopravní spojení
Rezidenční čtvrť
Rezidenční čtvrť

Lokalita

Moderní bytový komplex se nachází v těsné blízkosti řeky Rokytky (přímo u metra Kolbenova/ Vysočanská).V první etapě Čtvrti Emila Kolbena vzniklo 133 bytových jednotek, s vysokými standardy vnitřního zařízení. Celý objekt působí velmi atraktivně a útulně, nachází se v blízkosti centra a zároveň nabízí harmonické podmínky pro bydlení v blízkosti přírody, je opravdovou ukázkou pohodlného bydlení v širším centru Prahy. Rezidence umožňuje nerušenou relaxaci a klid, který zajistí unikátní park ve vnitrobloku. Bytový komplex je zabezpečen kamerovým systémem.

V blízkosti projektu se nachází tramvajová zastávka a stanice metra B - Vysočanská a Kolbenova. Veškerou občanskou vybavenost najdete hned v okolí (docházkové vzdálenosti) bytového komplexu – Poliklinika Vysočany, obchodní centrum Fénix, Galerie Harfa, rozmanitá nabídka obchodů, školy a školky.

200 metrů
do zastávky MHD
15 minut
do centra
500 metrů
do parku

Správa VESSAN Facility - bydlete bez starostí

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

Poptávka
Prohlídka
Smlouva
Platba
Předání klíčů

Používáme k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

Více informací & nastavení